icona-egtv

D’on sorgeix aquest projecte?

L’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona té l’objectiu d’atendre les necessitats d’informació, formació, finançament, assessorament, investigació i perfeccionament de les empreses en què hi participen els seus membres. Amb més de 18 anys d’experiència, hem evolucionat i ens hem adaptat a les necessitats del moment per garantir l’èxit i la prosperitat d’AEEG. Des de AEEG també posem a la vostra disposició la revista Empresarial Girona, que des de 2007 té com a objectiu informar i difondre informació d’interès sobre el sector empresarial.

D’aquesta revista neix EG TV, un programa per difondre informació d’interès i generar debat entre els nostres espectadors al voltant de temes relacionats amb el món empresarial de Girona en un nou format innovador i fresc. Us presentarem un programa setmanal d’uns 25 minuts amb notícies, reportatges, entrevistes i molt més sobre l’actualitat econòmica de la demarcació de Girona.

El programa

El programa es dividirà en quatre seccions diferents:

  • Notícies de la setmana: us presentarem les notícies setmanals més rellevants del sector empresarial gironí.
  • Reportatge informatiu: dins aquest apartat explicarem de forma més detallada quina ha estat la notícia més rellevant de la setmana en format de reportatge.
  • El gran personatge: us portarem una entrevista en profunditat amb un personatge rellevant dins el sector empresarial de Girona.
  • La gran empresa: per concloure el programa, destinarem aquest espai a conèixer l’activitat d’una empresa rellevant de Girona.

EG TV

Producció Executiva

Marc Payrà


Direcció

Marc Payrà i Glòria Campos


Realització, camara i edició

Glòria Campos


Comunicació/social media

Ivan Portoles i Laura Heras

Guió i producció

Artur Rubau i Èlia Garcia


Fotografia

Estel Xifra


Disseny Gràfic

Ferran Piris


Webmaster

Alex Rubio

Facebook social-08 social-08